contact@defysioonline.nl
NL

Wij werken graag met u naar de meest optimale behandeling. Ons doel is om u eigen regie over uw klachten te geven. Wij geloven erin dat goed inzicht helpt bij een goed herstel. Als u begrijpt wat er aan de hand is, kunt u beter aan uw eigen herstel werken. Hiermee krijgt u de regie weer terug. Wij geven u hierbij de juiste en professionele begeleiding.  

Het E-consult

E-consults zijn ideaal wanneer je niet naar onze praktijk kunt komen, bijvoorbeeld wanneer je net uit het ziekenhuis bent gekomen of erg kwetsbaar bent. Maar ook als je niet dichtbij woont maar wel graag een van onze specialisten ziet, kun je ervoor kiezen om een deel van het behandeltraject op afstand te doen.  

Hoe werkt een E-consult?

Met een uitgebreid persoonlijk gesprek in een video consult brengt onze fysiotherapeut jouw klachten in kaart. We bespreken de klacht, het ontstaan ervan en het beloop. Zo kunnen onze specialisten beoordelen hoe we jou het beste kunnen helpen met je zorgvraag. 

We geven duidelijk uitleg over jouw klacht, zodat je meer inzicht krijgt in de mogelijke oorzaak, het voorkomen en natuurlijk het genezen. Als jouw klachten duidelijk in kaart zijn gebracht, maken we voor jou, in een beveiligde omgeving, een persoonlijk oefenprogramma. Als blijkt dat de adviezen alleen niet voldoende zijn, is één enkele behandeling vaak al voldoende. In een vervolgafspraak nemen we de oefeningen met je door en kijken we of de uitvoering juist is. Eventueel passen we het programma aan. Natuurlijk zijn we tussentijds goed bereikbaar voor vragen. Hoeveel afspraken nodig zijn hangt af van de klacht, het beloop en de mogelijkheden.